ASOCIAȚIA DE IMUNOPSIHOLOGIE ȘI PSIHOSOMATICĂ (3)
Serviciul de Call Center 031 9224 de Prim ajutor psihologic gratuit în atacuri de panică, în parteneriat cu Clinica de Imunopsihologie și Psihosomatică Dr. Ion Duvac, se bazează pe inteligență artificială pentru a furniza asistență imediată și sprijin psihologic persoanelor care se confruntă cu simptomele specifice atacului de panică.

Obiective:

➢ Sprijin rapid pentru persoanele care se confruntă cu atacuri de panică.
➢ Disponibilitate 24/7 și acces la resurse psihologice pentru gestionarea și depășirea momentelor dificile.
➢ Identificarea și gestionarea atacurilor de panică într-un mod eficient, sigur și empatic.
➢ Diagnostic diferențial pentru determinarea cauzelor exacte ale simptomelor.
➢ Suport ulterior prin intermediul serviciilor psihologice oferite de platforma Telepsy.ro.

Ce oferă Call Center-ul:

1.Diagnostic diferențial:
➢ Ajută la determinarea cauzelor simptomelor resimțite prin întrebări concrete, pentru a stabili dacă este vorba despre un atac de panică, un atac de cord sau un accident vascular cerebral.
➢ În cazul unui diagnostic medical diferit de atacul de panică, apelantul este redirecționat către numărul de urgență 112, pentru a primi asistență medicală adecvată în cel mai scurt timp.
2.Tehnici de relaxare:
➢ Oferă tehnici de relaxare accesibile oricând și oriunde, pentru a ajuta apelantul să-și gestioneze simptomele și să facă față situației de criză.
3.Ședință gratuită pe Telepsy.ro:
➢ La finalul tehnicilor de relaxare, apelantul primește un voucher pentru a beneficia de o ședință gratuită de terapie pe platforma Telepsy.ro, pentru validarea diagnosticului și stabilirea unei strategii de intervenție psihologică adecvate.