Termeni și Condiții

1. Introducere

Bine ați venit la Asociatia de Imunopsihologie si Psihosomatica. Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea site-ului nostru web imunopsy.org și a serviciilor noastre. Accesând site-ul nostru, făcând donații, participând ca voluntar sau utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.

2. Despre Noi

Asociatia de Imunopsihologie si Psihosomatica este o organizație non-profit concentrată pe promovarea sănătății mintale, a dezvoltării personale, a inovației și sprijinului psihologic Sediul nostru înregistrat se află la Carol Davila 61, Bucuresti.

3. Utilizarea Site-ului

a. Conținutul de pe site-ul nostru este destinat informării generale și utilizării și poate fi modificat fără notificare prealabilă.
b. Utilizarea neautorizată a acestui site poate duce la revendicări pentru daune și/sau poate constitui o infracțiune penală.

4. Donații

a. Donațiile făcute prin intermediul site-ului nostru susțin misiunea și proiectele noastre. Acceptăm donații prin transfer bancar, plata cu cardul
b. Toate tranzacțiile sunt finale și nerambursabile. Vă rugăm să ne contactați la office@imunopy.org dacă întâmpinați probleme cu donația dumneavoastră.

5. Participarea ca Voluntar

a. Persoanele interesate de voluntariat trebuie să fie de acord cu termenii noștri pentru voluntari
b. Voluntarii sunt așteptați să adere la codul nostru de conduită și la politicile noastre.

6. Confidențialitate și Protecția Datelor

a. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea dumneavoastră. Politica noastră de Confidențialitate explică modul în care gestionăm datele personale.
b. Respectăm [legile relevante privind protecția datelor, de exemplu, GDPR] în procesarea datelor personale.

7. Proprietate Intelectuală

Conținutul, structura, designul, datele, bazele de date și grafica de pe acest site sunt protejate de legile drepturilor de autor și sunt proprietatea Asociatiei de Imunopsihologie si Psihosomatica, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

8. Răspundere

Nu oferim nicio garanție sau asigurare cu privire la acuratețea, actualitatea, performanța, completitudinea sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site web.

9. Link-uri către Alte Site-uri

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri de interes. Cu toate acestea, odată ce ați folosit aceste link-uri pentru a părăsi site-ul nostru, trebuie să rețineți că nu avem niciun control asupra acelui alt site.

10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină.

11. Legea Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de și interpretați în conformitate cu legile Romaniei.

12. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la office@imunopsy.org