Conferința 2: Comunicarea emoțională în familie

Continuăm seria de conferințe GRATUITE „Mame fericite, copii fericiți” cu un eveniment esențial dedicat îmbunătățirii comunicării emoționale în cadrul familiei. Această conferință este o oportunitate valoroasă pentru părinți de a învăța cum să stabilească o conexiune emoțională profundă cu copiii și adolescenții lor, esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă și pentru profunzimea legăturilor familiale.

Participanții vor beneficia de un VOUCHER cu 25% reducere pentru serviciile de evaluare și intervenție psihologică la Clinica NeuroImunoPsy Dr. Ion Duvac.*Teme abordate:

➢ Înțelegerea fundamentelor comunicării emoționale: Explorăm bazele comunicării emoționale și importanța acesteia în relațiile familiale.
➢ Dezvoltarea abilităților de ascultare activă: Învățăm cum să ascultăm eficient, pentru a înțelege și a răspunde adecvat nevoilor emoționale ale copiilor.
➢ Îmbunătățirea exprimării emoțiilor în mod constructiv: Discutăm despre cum să exprimăm emoțiile într-un mod care să contribuie la o comunicare sănătoasă și deschisă.
➢ Prevenirea și gestionarea conflictelor: Oferim strategii pentru a recunoaște și a gestiona conflictelor înainte de a escalada.
➢ Consolidarea legăturilor familiale: Subliniem importanța unui mediu familial stabil și încurajator pentru toți membrii familiei.
➢ Principiile comunicării emoționale: Detaliem elementele esențiale ale unei comunicări emoționale eficiente.
➢ Identificarea semnelor de stres și anxietate: Învățăm cum să detectăm semnele timpurii ale stresului și anxietății și cum acestea afectează comunicarea și se răsfrâng asupra copiilor.
➢ Exemple și studii de caz

Vă așteptăm cu drag să participați la această conferință unde comunicarea emoțională eficientă în familie va fi explorată în profunzime!Detalii organizatorice:

DATA: 16 mai 2024

ORA: 18:30 – 20:30

FORMAT: Online/Fizic

COST: Gratuit

SESIUNE DE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI: Ultimele 30 de minute

*Voucherul este TRANSMISIBIL și are valabilitatea de O LUNĂ, fiind emis după conferință.

Dacă nu primiți pe adresa de mail link-ul de acces la conferință și voucherul, contactați-ne!DATE DE CONTACT:

Telefon: 0756 11 66 36

E-mail: office@intellpsy.com

www.telepsy.ro

www.neuroimunopsy.ro

www.imunopsy.ro

Adresă: Strada Dr. Carol Davila, nr. 61, București

Date

mai 16 2024
Expired!

Time

Europe/Bucharest
18:30 - 20:30

Location

Clinica de Imunopsihologie și Psihosomatică
București

Organizer

Dr. Psiholog Ion Duvac
QR Code
Shopping Basket