Vă invităm să vă alăturați grupurilor noastre GRATUITE dedicate sprijinului aparținătorilor pacienților oncologici. În cadrul acestor grupuri, dorim să vă oferim un spațiu sigur și de încredere, în care să vă puteți exprima liber, să împărtășiți experiențe și să primiți sprijinul emoțional și informațional de care aveți nevoie, pentru a putea gestiona lupta împotriva cancerului pe care o duc cei dragi vouă.

Indiferent de vârsta sau stadiul în care se află pacientul drag dumneavoastră (inclusiv dacă este în etapa de remisiune), veți beneficia de:

Dezvoltarea unui sens al comunității:

Veți întâlni alți aparținători care trec prin aceeași experiență și veți forma legături puternice de solidaritate și înțelegere reciprocă.

Sprijin emoțional:

Veți avea oportunitatea să împărtășiți și să primiți sprijin emoțional din partea celor care înțeleg în mod profund impactul pe care boala îl are asupra vieții dumneavoastră și a persoanei dragi.

Schimb de informații utile:

Veți avea acces la informații și resurse utile despre cancer, tratamente, gestionarea efectelor secundare și alte aspecte importante legate de boală.

Consiliere și îndrumare de specialitate:

Veți beneficia de consiliere și îndrumare din partea profesioniștilor în domeniul psihologiei și asistenței sociale, care vă vor ajuta să faceți față provocărilor și să vă adaptați la schimbările din viața dumneavoastră.

Psihoeducație:

Veți participa la sesiuni interactive și educative pe diverse tematici relevante, care vă vor ajuta să vă înțelegeți mai bine situația și să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a acesteia.

Creșterea speranței:

Prin participarea la grupurile noastre, veți găsi sprijin și încredere în perspectivele de vindecare și de îmbunătățire a calității vieții pentru persoana dragă.

Rețea complexă de susținere:

Veți face parte dintr-o rețea complexă de susținere, în care veți găsi sprijin și resurse pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră alături de pacient.

Oportunitatea de exprimare liberă:

Veți avea posibilitatea să vă exprimați liber sentimentele, temerile și gândurile într-un mediu sigur și confidențial.

Tehnici de relaxare și gestionare a sentimentelor:

Veți învăța tehnici practice pentru a vă relaxa și a gestiona sentimentele de anxietate și stres asociate cu îngrijirea unei persoane dragi cu cancer.

Cunoaștere de sine și dezvoltare personală:

Participarea la grupurile noastre vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine pe voi înșivă și să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și gestionare a propriilor emoții în etapele dificile.

Completați formularul atașat și veți fi contactat de către echipa noastră în cel mai scurt timp posibil pentru mai multe detalii.

Contact:

La numărul de telefon: 0756 116 636

Sau pe adresa de email: office@intellpsy.com

Strada Carol Davila nr. 61

Shopping Basket