În cadrul grupurilor pentru pacienți oncologici, dorim să oferim un spațiu sigur și de încredere, în care să vă puteți exprima, să împărtășiți experiențe și să primiți sprijinul emoțional și informațional de care aveți nevoie. Grupurile sunt GRATUITE și vor avea loc o dată pe săptămână, cu posibilitatea de participare atât în format fizic, cât și în format online.

Ca pacienți oncologici, indiferent de vârstă sau stadiul în care vă aflați, inclusiv dacă sunteți în remisie, participarea la grupurile noastre vă va aduce numeroase beneficii:

Dezvoltarea unui sens al comunității:

Veți simți că nu sunteți singuri în lupta împotriva cancerului, că faceți parte dintr-o comunitate care vă înțelege și vă susține în fiecare pas al călătoriei.

Sprijin emoțional:

Veți găsi un spațiu sigur în care să vă exprimați emoțiile, să vă împărtășiți temerile și să primiți sprijinul și încurajarea de care aveți nevoie.

Schimb de informații utile:

Veți avea oportunitatea să discutați cu alți pacienți și să împărtășiți experiențe și informații utile despre tratamente, efecte secundare, și alte aspecte legate de gestionarea bolii și a sănătății fizice și psihice.

Rezolvarea diverselor probleme de interes:

Grupurile noastre vă oferă un cadru în care să discutați și să găsiți soluții pentru diversele probleme și întrebări cu care vă confruntați în timpul tratamentului și al recuperării.

Consiliere și îndrumare de specialitate:

Veți beneficia de consiliere și îndrumare din partea unor profesioniști specializați în psihologia oncologică, care vă vor ajuta să vă adaptați la schimbările și provocările aduse de boală.

Suport și încurajare:

Grupurile noastre vă vor oferi suport constant și încurajare pentru a vă menține speranța în fața dificultăților.

Sesiuni interactive și educative:

Veți participa la sesiuni interactive și educative pe diverse tematici relevante, care vă vor ajuta să vă informați și să vă dezvoltați diverse abilități de gestionare și mecanisme de adaptare la perioadele dificile.

Psihoeducație:

Veți învăța tehnici și strategii practice pentru a vă gestiona mai bine emoțiile și a vă îmbunătăți calitatea vieții pe parcursul tratamentului și recuperării.

Formarea legăturilor profunde și a conexiunilor umane:

Veți forma legături puternice cu ceilalți participanți, creând legături umane care vă vor încuraja și vă vor susține.

Creșterea speranței vindecării:

Participarea la grupurile noastre vă va ajuta să mențineți o atitudine pozitivă și să păstrați speranța în recuperarea completă.

Rețea complexă de susținere:

Veți face parte dintr-o rețea complexă de susținere care vă va oferi sprijin și resurse pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră.

Oportunitatea de exprimare liberă:

Veți avea libertatea de a vă exprima gândurile, sentimentele și preocupările într-un mediu sigur și lipsit de judecată.

Tehnici de relaxare și gestionare a sentimentelor copleșitoare:

Veți învăța tehnici practice pentru a vă relaxa și a vă gestiona mai bine stresul și anxietatea asociate cu tratamentul și recuperarea.

.Cunoaștere de sine și dezvoltare personală:

Participarea la grupurile noastre vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine pe voi înșivă și să vă dezvoltați abilități noi pentru a face față provocărilor vieții.

Completați formularul atașat și veți fi contactat de către echipa noastră în cel mai scurt timp posibil pentru mai multe detalii.

Contact:

La numărul de telefon: 0756 116 636

Sau pe adresa de email: office@intellpsy.com

Strada Carol Davila nr. 61

Shopping Basket