Dacă ești psiholog cu drept de liberă practică și vrei să-ți dedici timpul oferind suport și îndrumare aparținătorilor și pacienților oncologici, alătură-te ca voluntar psiholog proiectului OncoImunoPsy - „Săptămâna Floriilor” by Ion Duvac.

Ce presupune?

Faceți parte din echipa noastră pentru:

Impactul pozitiv asupra vieților:

Participând în cadrul grupurilor de suport, veți avea ocazia de a oferi un sprijin real și tangibil persoanelor care trec prin momente dificile. Gesturile noastre de compasiune și înțelegere pot face o diferență imensă în călătoria lor cu cancerul.

Dezvoltarea abilităților și cunoștințelor:

Ca voluntar în cadrul acestor grupuri, veți avea oportunitatea de a dezvolta abilități în consiliere, facilitare de grup, ascultare activă și gestionare a emoțiilor. Vă veți îmbunătăți capacitățile profesionale și veți câștiga experiență valoroasă în domeniul psihologiei oncologice.

Construirea comunității și a legăturilor umane:

În cadrul grupurilor de suport, veți face parte dintr-o comunitate de oameni dedicați, empatici și gata să se sprijine reciproc. Veți forma legături puternice cu alți voluntari și cu participanții la grup, creând o rețea de sprijin și înțelegere.

Satisfacție personală și împlinire emoțională:

Nu există sentiment mai mare decât acela de a ști că ați făcut o diferență în viața cuiva într-un moment de nevoie. Implicarea în această activitate vă va aduce satisfacție personală și împlinire emoțională, știind că ați fost acolo pentru cineva într-un moment crucial.

Completați formularul atașat și veți fi contactat de către echipa noastră în cel mai scurt timp posibil pentru mai multe detalii.

Shopping Basket